Ані Лорак загуляла з Філіпом Кіркоровим: розпатлану співачку сфотографували разом з її “другом “

Ні для кого не секрет, що 41-річна Лорак тісно спілкується з Кіркоровим, а той не тільки дружить з Ані, а й пише їй пісні.

Однак останнім фото в Інстаграм Ані Лорак викликало питання до цієї сумнівної “дружбу “. Там Філіп Бедросович Кіркоров з дредами і розпатлана Ані Лорак стоять в обнімку і мило посміхаються. Поруч з ними діти – дочка Ані Софія і діти Філіпа – дочка Алла-Вікторія і син Мартін-Крістін. Судячи з усього, вихідні вони провели в широкому сімейному колі.

Лорак переключилася з молоденького Єгора Гліба на “постарше “: Кіркоров в свої роки ще ого-го!

На зустрічі зі своїм другом і колегою по цеху Кіркоровим співачка з’явилася в кокетливому темній сукні, мабуть, намагалася привернути його увагу до свого тіла. Зачіска і макіяж – домашні. Розпатлане волосся зробили образ злегка недбалим, що зараз особливо модно на заході.

Кіркоров як зазвичай з’явився в своєму улюбленому епатажному вбранні – яскравий костюм зі стразами, блискітками і візерунками. Увагу привернула нова літня фішка артиста – дреди.

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.