Тіна Кароль позаздрить: 62-річна мама Дана Балана похвалилася ідеальною фізичною формою

Молдавська співачка і телеведуча Людмила Балан в свої 62 роки виглядає чудово.

Жінка активно веде свій мікроблог в Інстаграм і часто ділиться новими знімками. Варто зазначити, що Людмила виглядає набагато молодше свого віку і часто публікує відверті фотографії з акцентом на жіночність. Цього разу мама Дана Балана опублікувала відео з відпочинку на морі під пісню «Romantica». Ролик змонтований з декількох різних відео, де жінка позує в різних купальниках – спочатку в червоному, потім в чорному.

Мама Дана Балана – копія Тіни Кароль

Відеоролик викликав бурю емоцій у шанувальників артистки. Підписники не перестають дивуватися тому, як Людмилі вдається зберігати таку ідеальну фізичну форму. «Красива жінка, дивлюся і милуюся», «Ну ось як можна зберегти таку класну підтягнуту фігуру? Це ж просто супер! Діліться давайте секретами »,« Яка ж у вас фігура », – прокоментували фоловери.

Цікаво, що Людмилу Балан називають копією Тіни Кароль, з якої приписують роман її синові Дану Балану. Чи правда те, що Дан і Тіна пара – поки невідомо. Артисти не коментують своїх відносин, але щось романтичне в їхніх поглядах видно навіть через екрани телевізорів.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.