Як виглядає перший чоловік Ольги Фреймут, від якого вона народила старшу дочку Злату

Ведуча «Підйому», «Кабріоліта», «Ревізора» і не тільки тричі була заміжня, хоча офіційно оформлений лише останній шлюб. Нарешті шанувальники змогли побачити, як виглядає перший чоловік Ольги Фреймут, який є батьком її старшої дочки Злати.

З Нілом Мітчеллом, так звуть чоловіка, Оля познайомилася в Британії, коли вчилася в Міському університеті Лондона. Вихований і галантний етнічний британець миттєво підкорив серце майбутньої зірки телебачення.

Стосунки пари розвивалися дуже стрімко — закохані незабаром стали жити разом, героїня статті завагітніла і вони побралися. Однак уже через кілька місяців все рухнуло. Спільне життя не склалося і Фреймут повернулася до Києва, причому вона сама прийняла таке рішення, оскільки не бачила подальшого майбутнього з Нілом.

«Він не мого менталітету, страшенно ревнував, мені було з ним нудно. Він був агресивний, неприємний, став мені нецікавий. Я зрозуміла, що моїй дитині такий батько не потрібен», — зізналася Ольга.

Нил Митчелл
Ніл Мітчелл

Зараз Фреймут не підтримує жодного зв’язку з татом Злати. Коли одна з її підписниць задала це питання, телеведуча відмовчуватися не стала:

«Деяких чоловіків варто назавжди викидати зі свого життя. Як ті туфлі, які свого часу натерли ноги, та ще й вийшли з моди».

Старшую дочь Злату Ольга родила от британца Нила Митчелла
Старшу доньку Злату Ольга народила від британця Ніла Мітчелла

Якраз після повернення в Україну вона зустріла свого другого чоловіка Олександра Ракоїда. Незважаючи на те, що його обраниця знаходилася в положенні, всього лише через два дні після знайомства він запропонував їй руку і серце.

Пара уклала церковний шлюб, який тривав кілька років, а до РАГСу вони так і не дійшли.

Ольга Фреймут и Александр Ракоед
Ольга Фреймут та Олександр Ракоїд

Нинішній чоловік Ольги — генеральний директор «Нового каналу» Володимир Локотко. Весілля закохані зіграли у 2017-му, зірка навіть взяла прізвище обранця.

Ольга со своим нынешним мужем Владимиром Локотко
Ольга зі своїм нинішнім чоловіком Володимиром Локотко

Щасливі чоловік і дружина виховують двох спільних дітей — сина Валерія і доньку Євдокію, так що можна сказати, що в їхній сім’ї всі добре.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.