Світлана Лобода блиснула третім розміром без білизни: так і завойовує публіку

Українська співачка Світлана Лобода блиснула третім розміром, розпаливши публіку. Не одним голосом зірка завойовує любов шанувальників.

Героїня статті часто ділиться в соцмережах пікантними знімками. На цей раз виконавиця покрасувалась в коротенькій сукенці винного відтінку, зробивши акцент на пишних формах і осиній талії. Варто сказати, що у поп-діви є двоє дочок, яких вона виносила і народила сама, так що з урахуванням цього фігура Світлани просто неймовірна.

Підписала фотографію Лобода так: «Іноді потрібно поставити метушню на паузу і відправитися на легку підзарядку». Саме це співачка і зробила — зараз вона відпочиває з сім’єю на грецькому острові Міконос.

Звичайно, витончені вигини артистки просто не могли залишитися непоміченими, і шанувальники тут же обсипали її горою компліментів:

  • «Ви сяєте і цвіте!»;
  • «З кожним днем ви все краще і краще»;
  • «Ох… Як вам йде це плаття!»;
  • «Шикарно виглядаєте».

Сперечатися з коментаторами важко, до того ж не можна не відзначити, що Світлана регулярно і ретельно працює над своєю фігурою. Зірка неймовірно швидко повернулася в форму після других пологів, а проблема зайвої ваги на самоізоляції її не торкнулася.

В одному зі своїх інтерв’ю Лобода розповіла про те, що займається з тренером цілих 5 разів на тиждень і спортивні тренування, безсумнівно, не виявилися марними.

Светлана регулярно тренируется
Світлана регулярно тренується

Щодо раціону співачки — ранок вона починає зі склянки теплої води з лимоном, снідає вівсяню або гречаною кашею. На обід обов’язково перша страва, після зарядки — порція білка у вигляді білого м’яса курки або стейка з телятини.

Що стосується солодощів, то героїня статті не обмежує себе в ласощах, оскільки щодня віддає багато енергії, яку потрібно поповнювати. Особливо вона любить чорний і молочний шоколад, але в помірних кількостях.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?