Найбільш нетиповий і найбільш високооплачуваний турецький актор: Киванч Татлитуг – східний Бред Пітт

37-річний Киванч Татлитуг - найпопулярніший актор турецького походження, зараз вирішив підкорити Голлівуд. У нього вже кілька американських контрактів. А він хотів бути спортсменом.

У нашій країні люблять турецькі серіали і знають найпопулярніших акторів, і чоловіків, і жінок. Хто з прихильниць не знає, хто такий Бурак Озчівіт або Халіт Ергенч. Але ім’я Киванач Татлитуга мало хто знає, хоча він в Туреччині він популярніший за Озчивіта, отримує набагато більші гонорари. А також, Киванч багато знімається за кордоном, в тому числі і Голлівуді, зараз він працює кіноплатформою Нетфлікс.

Ківанч Татлітуг
Ківанч Татлітуг

Чим же так примітний цей актор з таким важким для нас ім’ям. По-перше, він має зовсім не східну зовнішність – Киванч рудоволосий блондин з блакитними очима. Хтось помітив його схожість з Бредом Піттом. Для зйомок в турецьких фільмах він часто фарбує волосся до темного-русявого забарвлення.

Ківанч Татлітуг називають турецький Бредом Піттом
Киванча Татлитуга називають турецький Бредом Піттом

По-друге, хлопець був відомий ще до початку акторської кар’єри – він професійно займався баскетболом, грав за відомі клуби Бехшіхташ і Фенербахче, збірну Туреччини.

Киванч під час спортивного минулого
Киванч під час спортивного минулого

Потім молодий чоловік пошкодив коліно і спорт довелося залишити. Він став відомим чоловіком-моделлю. У нього є звання «Краща модель світу».

Ківанч Татлітуг смніался в рекламі
Киванч Татлитуг в рекламі

Він і зараз має кілька багатомільйонних контрактів: протягом 10 років є обличчям джинсового бренду Mavi. Також актор знімався в рекламі банку Akbank, морозива Magnum Infiniti, напою Coca-Cola і шампуню Head & Shoulders.

Ківанч Татлітуг в рекламі джинсів
Киванч Татлитуг в рекламі джинсів

А потім його запросили в кіно. На сьогодні він знявся в десятках картин і серіалів, в тому числі, зарубіжних, наприклад, він зіграв в знаменитому російському серіалі “Курт Сеіт і Олександра “.

Киванч в серіалі "Курт Сеит і Олександра"
Киванч в серіалі “Курт Сеіт і Олександра”

Крім того, актор захоплюється музикою, грає на бас-гітарі в рок-групі.

Красень актор завжди оточений жінками. Він 4 роки зустрічався з Міс світу-2002 Азрою Акин.

Потім його обраницею була на 14 років старша від нього Мелтем Камбул (вона зіграла Фатьму в серіалі “Чудовий вік “).

Киванч з Мелтем Камбулов
Киванч з Мелтем Камбул

Потім були ще подруги, навіть дочка мультимільярдера. Але одружився Киванч не на ній, а на стилісті Башак Дізер. Зараз вони живуть в Парижі.

Киванч одружився на стиліста Башак Дізер
Киванч одружився на стиліста Башак Дізер

 

 

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.