ТОП-5 найбільш чуттєвих образів Тіни Кароль: ось чим співачка підкорила Дана Балана

У світі шоу-бізнесу вже давно ходять чутки про роман молдавського співака і української співачки, причому інтрига наростає з кожним постом зірок в Instagram. Сьогодні ми зібрали самі чуттєві образи Тіни Кароль, якими вона і підкорила Дана Балана.

Примітно, що артистка останнім часом все частіше і частіше публікує досить пікантні знімки, немов заграючи таким чином з публікою. Не виключено, що ця кардинальна зміна її іміджу пов’язана з появою нової любові в житті.

Будь-яка жінка розквітає, коли поруч з нею знаходиться гідний чоловік. Фанати впевнені, що у випадку з Тіною так все і є, а тим самим став вже добре знайомий Дан.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Вони разом брали участь в проекті «Голос країни» і з того самого моменту шанувальники чекають не дочекаються, коли ж пара вже відкрито заявить про свої стосунки.

ТОП-1 — чорне боді і мокре волосся

Тина Кароль в черном боди
Тіна Кароль в чорному боді

На цьому знімку співачка приміряла на себе образ справжньої серцеїдки. Облягаюче боді підкреслює всю красу її фігури, а вологе волосся і прикриті очі тільки додають гостроти.

ТОП-2 — напівпрозоре плаття з глибоким вирізом

Тина в шикарном платье на «Танцах со звездами»
Тіна в шикарній сукні на «Танцях із зірками»

Для одного зі світських виходів Тіна вибрала досить відкриту сукню, доповнивши образ босоніжками на високих підборах, вечірньої зачіскою і яскравими губами.

ТОП-3 — спекотно і красиво

Фиолетовый Кароль идет
Фіолетовий Кароль йде

На цей раз виконавиця позувала лежачи, піднявши руки вгору, в стильному кроп-топі і спідниці максі. Фотограф вміло підкреслив плаский животик зірки, а розпущене волосся додало чуттєвості.

ТОП-4 — розкішні форми і соковиті губи

Тина в белом
Тіна в білому

Тут Кароль дуже ніжна і в той же час дуже гаряча — витончені лінії, завиті локони, злегка відкриті губи. Неможливо відвести очей.

ТОП-5 — чоловічий піджак і більше нічого

Кароль в мужском пиджаке
Кароль в чоловічому піджаку

Новий образ Тіни просто підкорив її шанувальників, адже вона постала в світлому чоловічому піджаку, прикривши найцікавіше букетом півоній. Чарівна, прекрасна, неймовірна — це лише мала частина приємних слів на адресу знаменитості.

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.