«Жінка в соку!». 52-річна Аліка Смєхова показала пишні форми на яхті

52 роки - найкращий час, щоб навчитися користуватися Інстаграмом, підкорювати моря і кататися на яхті. У цьому впевнена і знаменитість Аліка Смєхова, яка публікує чудові знімки з відпочинку.

Як відомо, зараз, в кінці літа, російська актриса і співачка насолоджується заслуженим відпочинком. Вирішила відправитися для відпочинку вона ближче до моря. Цим і похвалилася. А ще – не упустила можливості покататися на яхті.

Представилася шанувальникам у всій красі: Аліка Смєхова без макіяжу і складних зачісок, в звичайному одязі і без фільтрів

 

Позує в білому купальному костюмі Смєхова як професійна модель. Її легкий літній образ доповнила білосніжна косинка. Шанувальники красуні ахнули, побачивши даний кадр. «Аліка, яка ж ви ладненько», «Шикарна жінка», «Ніжки пухкенькі», «Я б не наважилася на таке», «На носочки встали, щоб стрункішою здаватися?», «Ви у відмінній формі», «Дуже симпатична» , «Молодець, Аліка. Так тримати », – написали передплатники Аліки.

 

Популярне

Схожі статті

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.