Іван Будько з «Сватів» змінився до невпізнання: постарів і відростив бороду

Найбільшу популярність Федір Добронравов отримав після виходу в світ серіалу «Свати», де він зіграв роль Івана Будько.

На момент зйомок Федору було 46 років і він виглядав досить молодо і «свіжо». Саме таким – заводним, в самому розквіті сил запам’ятали Добронравова телеглядачі. Однак нещодавно в Мережу потрапив свіжий знімок актора, який шокував публіку. На фото Федір зображений разом зі своїм сином Віктором. Актор вже повністю сивий, до того ж він відростив бороду, яка теж додає віку.

Фоловери відзначили, що фото дуже душевне і син з батьком дуже схожі один на одного. Також вони порадили Федору збрити бороду, щоб виглядати молодше.

Добронравов постарів після пережитого інсульту

Нагадаємо, в 2018 році прямо на сцені у актора стався інсульт. Федір переніс операцію і курс терапії. Не дивлячись на те, що акторові виписали лікарняний на 3 місяці, Добронравов вже через місяць вийшов на сцену і зіграв у виставі.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.