Перекроївша себе повністю Мер’єм Узерлі показала обличчя крупним планом: Хюррем Султан вже не та

Турецько-німецька актриса, найбільш відома за роллю Хюррем Султан в серіалі «Величне століття» Мер'єм Узерлі показала обличчя крупним планом після пластики. Фанати впевнені — зірка лягала під ніж неодноразово.

Раніше зовнішністю і стилем знаменитості захоплювалися безліч прихильниць, для яких вона була прикладом для наслідування. Все почало змінюватися зі зміною іміджу героїні статті.

Щоб не залишитися актрисою одного плану, Мер’єм спочатку перефарбувалася зі звичної всім рудої бестії в блондинку, після чого спробувала себе в образі шатенки. Однак фанатів шокувало не це, а збільшення губ.

Якщо порівнювати фото Мер’єм Узерлі за часів зйомок «Величного століття» і зараз, неозброєним оком видно, що зірка як мінімум зробила уколи ботокса. Крім того, не можна не відзначити і її вилиці — раніше вони виділялися не так сильно.

Мерьем Узерли во время съемок «Великолепного века» и сейчас
Мер’єм Узерлі під час зйомок «Величного століття» і зараз

За словами артистки, вона виступає за природну красу і не підтримує естетичну хірургію без потреби. Шанувальники ж впевнені, що Мер’єм лукавить.

Екранна сутланша в житті є активним користувачем соціальних мереж, де регулярно ділиться новими фото і відео. На її аккаунт в Instagram підписані більше шести мільйонів користувачів, так що кожна публікація знаменитості завжди викликає безліч коментарів і лайків.

Мерьем Узерли
Мер’єм Узерлі

На останньому знімку Мер’єм Узерлі показала своє обличчя крупним планом, позуючи в променях сонця. Варто сказати, що ракурс підібраний дуже вдало, адже на фотографії немає нічого, що акцентувало б увагу на пластиці актриси.

Нагадаємо, Мер’єм родом з Німеччини, хоча популярність вона здобула в сонячній Туреччині, після того як прийняла пропозицію виконати роль Хюррем Султан. Непокірна і сильна героїня серіалу відразу полюбилася глядачам у всьому світі, тому не дивно, що вона дуже швидко стала еталоном жіночої краси.

Схожі статті

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.