Рената Літвінова без сорому снідає на людях в платті, яке ось-ось з неї впаде: нескромне жінка без комплексів

Актриса, кінорежисер, сценарист і телеведуча Рената Літвінова без сорому снідає прямо в кафе в платті, яке ледь на ній тримається. Подруга Земфіри в черговий раз довела, що у неї абсолютно немає комплексів.

У свої 53 героїня статті продовжує блищати на сцені і дивувати публіку найсміливішими і яскравими образами. Зірка заслуговує на звання ікони стилю, про що говорять її елегантні наряди для виходу в світ.

Варто сказати, що до витонченого смаку артистки все вже давно звикли, але днями Рената вбила шанувальників наповал, показавши, в якому вигляді вона виходить на звичайний сніданок.

Элегантная Литвинова
Елегантна Літвінова

Літвінова поділилася в Instagram воістину гарячим фото. Знаменитість п’є каву в легкознімаємому жилеті, яким замінила плаття, причому нижньої білизни під ним немає. Доповненням образу стали браслет, ланцюг і напівпрозорий ободок для волосся. Макіяж актриса теж зробила досить-таки зухвалий.

Рената Литвинова завтракает
Рената Літвінова снідає

Підписала публікацію Рената так: «Спогади про московські сніданки — неодмінно з кимось коханим».

Звичайно, підписники тут же почали ділитися в коментарях емоціями від побаченого:

  • «А очі, які очі…»;
  • «Ви прекрасні»;
  • «Вами можна милуватися нескінченно»;
  • «Плаття не скромне, але вам дуже йде!»;
  • «Рената, ви нескінченно красиві!».
Рената Литвинова
Рената Літвінова

Втім, з усім сказаним важко сперечатися, тим більше якщо взяти до уваги вік — такій фігурі можуть позаздрити навіть молоденькі дівчата. Але не можна не відзначити, що Літвінова ретельно стежить за собою, саме тому ми маємо можливість спостерігати за такою чарівною Ренатою.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.