Джамала сильно поправилася після пологів: як зараз виглядає відома співачка

У червні цього року відома українська співачка Джамала стала мамою вдруге.

Артистка активно веде свій мікроблог в Інстаграм і з задоволенням ділиться зі своїми шанувальниками сімейними фотографіями та роздумами на тему виховання дітей. Після народження другої дитини співачка трохи поправилася, і це не сховалося від очей шанувальників.

Джамала трохи поправилася після пологів
Джамала трохи поправилася після пологів
Так співачка виглядає зараз
Так співачка виглядає зараз

Нещодавно артистка опублікувала фото, де вона позувала в довгій сукні в горошок з відкритим декольте. Підписники Джамали помітили, що плаття дуже гарне, але воно її повнить. «Ви трохи поправились, так? Щічки вам дуже пасують! Справжня красуня! Дуже жіночна! »,« Сукня дуже красиво, але повнить трохи »,« Яка ви зараз гарненька »- прокоментували підписники. Варто відзначити, що після народження первістка співачка теж значно поправилася, але незабаром привела свою форму в порядок.

Нагадаємо, нещодавно в своєму Інстаграмі Джамала опублікувала пост, в якому розповіла, як вона справляється з вихованням двох синів. Співачка поділилася, що дуже старається бути хорошою мамою, але часто сумнівається, чи так це насправді.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.