7 найскандальніших зв’язків на стороні, які зіпсували кар’єру і життя невірним в подружжі

Наявність у чоловіка коханки і навпаки - небезпечна тема в сімейному житті не тільки для звичайних сімей, а й для знаменитостей. Чого ж втратили багаті і знамениті, вирішивши розважитися на стороні? Про самих необережних і часом трагічних історіях - нижче.

Часом галас навколо розлучення не вдається «прикрити» грошима або колишньої славою: репутація падає миттєво, і якщо в простому шлюбі на кону тільки спільне майно і діти, то для зірки скандал навколо подружньої зради може коштувати дуже багато чого.

Моніка Левінські і Білл Клінтон

Мабуть, в найгучніший скандал навколо небажаних любовних зв’язків потрапив Білл Клінтон більше двадцяти років тому. Тодішнього президента США спокусила стажист Білого Дому Моніка Левінські, і якби не балакучість дівчата, то, можливо, політичну кар’єру вдалося б зберегти.

Моніка Левінські і Білл Клінтон
Моніка Левінські і Білл Клінтон

А так одна з подруг Моніки передала запис з одкровеннями Левінські прокурору, після чого рейтинги Клінтона погасли швидше сірника.

Юлій Цезар і Клеопатра

Часом трапляється, що навіть легендарні політики жертвують силою і владою заради не менше легендарних жінок – Юлію Цезарю дуже дорого обійшлася зв’язок з єгипетської імператрицею Клеопатрою. Він так був поглинений ідеєю об’єднати їх землі і почуттями до великої жінці, що довгий час вів чужу війну, але римські соратники не оцінили жертовності Цезаря.

Юлій Цезар і Клеопатра
Юлій Цезар і Клеопатра

Зрештою змовники вбили його, а Клеопатра вирішила не сумувати і почала роман з наступником, другом колишнього імператора Марком Антонієм.

Принц Чарльз і Камілла Паркер-Боулз

З моменту трагічної загибелі принцеси Діани пройшло вже двадцять років, принц Чарльз давно щасливо одружений на коханій Каміллі Паркер-Боулз – тим не менш, багато британців досі ненавидять герцогиню Корнуольську. В очах громадськості Діана завжди залишиться «королевою сердець», а Камілла – розлучниця, нехай насправді в цьому любовному трикутнику всі набагато складніше.

Принц Чарльз і Камілла Паркер-Боулз
Принц Чарльз і Камілла Паркер-Боулз

Але якщо другий шлюб сина схвалила сама Єлизавета II, мабуть, всім шанувальникам королівської сім’ї теж варто змиритися зі справжньою любов’ю Чарльза.

Крістен Кілер – два коханця відразу

Дивовижна авантюристка Крістен Кілер виросла в глибинці, але в 15 років переїхала в Лондон заради модельної кар’єри. І нехай з подіумом у дівчини не склалося, всього через кілька років вона закрутить одночасно два дуже сміливі романи: один – з військовим міністром Британії, інший – з радянським розвідником.

Крістен Кілер
Крістен Кілер

Правда розкрилася випадково через ще одного шанувальника Крістен, після чого міністру довелося покинути пост, а російського шпигуна депортували. Красуню так і називали: с*кс-бомба і вбивця кар’єр з промовистим прізвищем Кілер.

Мерилін Монро і Джон Кеннеді

Головна красуня XX століття Мерилін Монро звела з розуму тисячі чоловіків, але так ніколи і не була щаслива в стосунках з будь-ким. Деякі зв’язки принесли їй і обранцеві тільки горе, а за деякими даними – навіть убили її. До числа подібних скандальних романів точно можна віднести Джона Кеннеді – до сих пір мало відомостей про правдивість їх історії, але громадськість розбурхували навіть чутки.

Мерилін Монро і Джон Кеннеді
Мерилін Монро і Джон Кеннеді

Є теорії, що до раптової смерті Мерилін доклали руки ті, кому була невигідною така інтрижка президента США.

Джудіт Екснер

До відносин з Кеннеді Джудіт Екснер, ще одна коханка колишнього президента, полягала в стосунках з Френком Сінатрою – але перед чарівністю молодого політика вона не змогла втриматися і порвала зі співаком.

Джудіт Екснер
Джудіт Екснер

Про відносини Екснер з Кеннеді стало відомо з мемуарів жінки, де вона розповідала про два роки романтики між ними. Публіка відреагувала на таку заяву різкою критикою морального обличчя обох, адже якщо у випадку з Монро залишалися надії на хибність звинувачень, то пряме визнання Джудіт серйозно підривало репутацію Кеннеді.

Вуді Аллен і Сун-І Превін

Колись Сун-І Превін була відома тільки як прийомна дочка Вуді Аллена, а потім раптом потрапила в усі заголовки як його можлива коханка – ніхто не залишався байдужим до можливої зв’язку батька і доньки, нехай і не рідних.

Вуді Аллен і Сун-І Превін
Вуді Аллен і Сун-І Превін

Між парою була різниця в 35 років, кар’єра режисера була майже зруйнована, і йому навіть в судовому порядку заборонили бачитися з дітьми. Але зараз Аллен і Превін складаються в щасливому шлюбі, а про колишнього скандалі разом з журналістами воліють мовчати.

Схожі статті

Якщо у вас є банани і шоколад, приготуйте цей приголомшливий десерт за 5 хвилин: без духовки та желатину

Смачний, ніжний і легкий десерт всього з двох інгредієнтів – не вигадка, а реальність. Скуштувавши цей смаколик, неможливо відгадати, з чого він зроблений.

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.