Полякова розжиріла до сотні кг: як насправді виглядає суперблондинка

Знаменита Оля Полякова довгі роки приховувала від громадськості свою справжню фігуру, і нарешті зважилася викласти фото.

Правда вже через кілька годин вона вирішила видалити його зі свого профілю через шквалу критики в сторону співачки.

Оля Полякова помітно погладшала: сала більше ніж Олі
Оля Полякова помітно погладшала: сала більше ніж Олі

Звичайно, знімок, опублікований Полякової, це фотошоп, адже на концертах вона виглядає більш худий і привабливою. Але фанати з почуттям гумору оцінили її вміння пожартувати над собою.

Нехай це все і жарти, але Оля Полякова насправді дуже добре виглядає на сцені. У неї довгі худі ноги і осина талія, яку вона не приховує за одягом. “Робочі наряди ” Полякової – це боді, обтягуючі сукні, корсети, міні-спідниці і купальники. А у себе в Інстаграм дівчина навіть публікувала фото, де вона в чому мати народила.

Раніше вона любила з’являтися в ошатних сукнях і з головним атрибутом – кокошником.

Схожі статті

З кістлявої риби свекруха робить котлети без кісточок і без рибного запаху: всі секрети приготування смакоти

Смачні рибні котлети можна готувати не лише з дорогого філе, а й з маленької та кістлявої річкової риби. Для цього потрібно знати кілька кулінарних секретів.

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.