Як виглядає 17-річний син Висоцької і Кончаловського: зірка червоної доріжки і єдина надія батьків

Днями в рамках Венеціанського кінофестивалю відбулася прем'єра нової картини 83-річного метра індустрії «Дорогі товариші». Завдяки червоній доріжці шанувальники нарешті змогли подивитися, як виглядає 17-річний син Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського.

Їх пара є однією з найпопулярніших і обговорюваних у всьому російському шоу-бізнесі. Вся справа не тільки в їх суттєвій різниці у віці — Андрій старше Юлії на 36 років. Уваги також заслуговують діти подружжя — син Петро і дочка Марія.

Якщо Петя зараз будує плани на майбутнє, то Маша продовжує боротися за своє життя. У 2013-му на відпочинку у Франції Кончаловський не впорався з керуванням автомобіля та зіткнувся лоб в лоб із зустрічним. В результаті аварії серйозно постраждала дочка режисера і телеведучої.

Юлия Высоцкая с дочкой и сыном
Юлія Висоцька з донькою і сином

Вона вже 7 років знаходиться в комі і до сих пір з неї не виходить, проте люблячі батьки не втрачають надії і продовжують вірити в краще. Чоловік з дружиною не забувають і про сина, який планує стати архітектором.

Семья Юлии и Андрея на красной дорожке Венецианского кинофестиваля
Сім’я Юлії та Андрія на червоній доріжці Венеціанського кінофестивалю

Петро рідко з’являється на публіці, але вже не в перший раз разом з мамою супроводжує батька на червоній доріжці Венеціанського кінофестивалю. Так сталося і в цьому році — 17-річний спадкоємець пари зачарував публіку, поставши перед камерами в чорному класичному костюмі з краваткою.

Жена и сын поддерживают Андрея Кончаловского на кинофестивале
Дружина і син підтримують Андрія Кончаловського на кінофестивалі

Юлія для прем’єри вибрала елегантне чорне плаття нижче коліна з глибоким вирізом на спині, а Андрій був стриманим, як і завжди. Що стосується Петі, то багато хто відмітив його схожість з дядьком по татовій лінії Микитою Михалковим.

Андрей, Юлия и их сын Петр
Андрій, Юлія та їх син Петро

Дивлячись на фото сімейства, легко помітити, як юнакові некомфортно перебувати під спалахами фотокамер. Судячи з усього, він не великий любитель публічних виходів.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!