Христина Асмус розлютила мережу новою витівкою: «Тепер і дочку вирішила роздягнути»

Актриса Христина Асмус опублікувала в своєму Інстаграмі провокаційні фотографії своєї шестирічної доньки Насті.

Відомий шоумен Гарік Харламов і популярна актриса Христина Асмус в червні цього року оголосили про розлучення після восьми років шлюбу. Екс-подружжя має спільну шестирічну дочку Анастасію. Гарік і Христина розлучилися без публічних скандалів і їм вдалося домовитися про спільне виховання дочки.

Нещодавно Асмус опублікувала в своєму Інстаграмі серію фотографій доньки Насті. Христина вирішила показати підписникам фото дівчинки з різними виразами обличчя, зроблені під час прийому ванни.

Шанувальники Асмус жорстко розкритикували актрису

Підписники Христини Асмус були обурені побаченими фотографіями. Більшість фоловерів вважає, що показувати фотографії оголеної дитини не доречно. «Навіщо дочку в такому вигляді постити! Це не правильно !!! »,« Заберіть ці фото! Гаразд себе виставляєте …. але дитину навіщо ?! »,« Це вже частина дитячої порнографії », – обурилися в коментарях підписники.

Варто відзначити, що Христина Асмус часто публікує провокаційні фотографії в своєму Інстаграмі і, мабуть, не боїться засуджень. Актриса часто жартує над коментарями Хейтерів і спеціально провокує обговорення своєї персони в Мережі.

Схожі статті

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.