Як склалася подальша доля акторів з серіалу «Бідна Настя», не всі вже живі

Спочатку нульових на російському телебаченні було не так багато вітчизняних програм, тому всі з цікавістю стежили за іноземними серіалами: фаворитами домогосподарок стали латиноамериканські «пристрасті» і іспанські «мильні опери». Але в 2003 році телебачення підірвав хіт СТС під назвою «Бідна Настя».

Пізніше надпопулярний продукт навіть продали за кордон в 30 країн, але спочатку його кілька разів крутили відразу по різних каналах.

Не дивно, що для багатьох акторів серіалу він став відмінним «майданчиком» для початку успішної кар’єри. Імена деяких колишніх зірок з «Бідної Насті» залишаються на слуху і зараз, при тому що долі склалися по різному. Кому серіал допоміг в житті, а для кого став вершиною фільмографії? Пора дізнатися.

Олена Корикова
Олена Корикова

Завидна роль головної героїні настільки відомого серіалу дісталася молодій красуні Олені Кориковій. У неї була вкрай скромне портфоліо до початку зйомок, але пізніше увагу шанувальники помітили, що бачили дівчину в кліпі Пугачової «Позови меня с собой». Після виходу серіалу дівчина ще довго і багато знімалася, нехай жодна робота і не зуміла затьмарити «Бідну Настю», двічі була заміжня і крутила романи зі знаменитими чоловіками. Зараз вона з’являється в епізодичних ролях, знімаючись заради задоволення, і виховує сина.

Данило Страхов
Данило Страхов

Неоднозначний і непостійний барон Корф з серіалу для багатьох залишився спірним персонажем, але майже всі готові погодитися, що виконавець ролі, Данило Страхов, вкрай хороший собою. Саме через це і у самого героя, і в актора з’явилися чималенькі натовпу фанаток. Кар’єра Страхова далі розвивалася успішно, він кілька разів з’являвся в популярних проектах, тому привід з’являтися з дружиною Марією Леонової на світських заходах є.

Петро Красилів
Петро Красилов

Роль романтичного князя Рєпніна виконав Петро Красилов – і варто було тільки в нього закохатися глядачкам, як актор з’являється в амплуа ловеласа в серіалі «Не родись красивой». Крім цих двох ролей, Петро не відзначився успішними кіно-проектами, але став шукати сімейне щастя. З першою дружиною довго жити разом йому не вдалося, а ось з іншого, яка зараз живе з США з дочкою актора, у них все добре.

Анна Табаніна
Анна Табаніна

Актриса Анна Табаніна зіграла серіальну княжну Катерину, після чого стала в очах режисерів ніжною романтичною натурою. Саме такі ролі пішли в кар’єрі Табаніна – як в кіно, так і в театрі. Є в житті артистки і трагічні моменти: захоплення живописом звело дівчину з художником Дмитром Кудіним, який помер передчасно від невиліковної хвороби. Тепер Анна сама виховує трьох дітей і продовжує працювати.

Катерина Климова
Катерина Климова

Катерина Клімова, мабуть, з усіх інших акторів серіалу виявилася найуспішнішою – її кар’єра особливо успішно розвивається в останні роки, коли відбою від пропозицій роботи і уваги журналістів просто немає. Незважаючи на це, Клімової дуже дорога її сім’я – вона виховує кількох дітей від трьох колишніх чоловіків. Такий висновок можна зробити з численних інтерв’ю самої артистки: в них вона не раз зізнавалася, що роль «матері» для неї важливіше всіх «кіношних» і театральних.

Дмитро Ісаєв
Дмитро Ісаєв

Цесаревича Олександра зіграв чарівний Дмитро Ісаєв – для нього цей образ, нехай і невеликий, став путівкою у велике кіно. Режисерам сподобався харизматичний юнак зі «злобинкой» в іміджі, так що тепер його часто кличуть на ролі привабливих лиходіїв. Також в життя Ісаєва були три жінки в різні періоди часу, але стати розсудливим і присвятити себе сім’ї повноцінно він зміг тільки тепер, під час перерви між зйомками.

Антон Макарський в ролі Андрія Долгорукого і в наші дні
Антон Макарський в ролі Андрія Долгорукого і в наші дні
Марина Александрова в роли принцессы Марии Гессен-Дармштадской в сериале "Бедная Настя" и в наши дни
Марина Александрова в ролі принцеси Марії Гессен-Дармштадской в серіалі “Бідна Настя” і в наші дні
Соню Долгорукую сіграла Людмила Курепова
Соню Долгорукую зіграла Людмила Курепова
Роль Поліни Прядив'яної дісталася Ганні Горшковій
Роль Поліни Прядив’яної дісталася Ганні Горшковій

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.