Чому Філіп Кірокоров виставив дітей з дому і живе тепер сам

Як стало відомо, діти Філіпа Кіркорова вже тиждень не живуть вдома. Що трапилося?

Всі знають, що Філіп Кіркоров дуже любить своїх дітей погодків – 9-річну Аллу-Вікторію і 8-річного Мартіна-Крістіана. І він всюди тягає їх за собою, а 1 вересня відвів до школи, яка знаходиться неподалік їх розкішного особняка.

Філіп Кіркоров зі своїми батьками і нянею відвели дітей до школи
Філіп Кіркоров зі своїми батьками і нянею відвели дітей до школи

І тут така новина – батько відправив дітей з дому і тепер вони живуть у чужих людей.

Алла-Вікторія і Мартін Кіркорова
Алла-Вікторія і Мартін Кіркорова

Але, як виявилося, Кіркоров зробив так не дарма, це ще один прояв любові до своїх дітей. Справа в тому, що в будинку Філіпа ведеться ремонт і батько вирішив, що дітям в цьому шумі, та ще в присутності сторонніх людей, робити нічого. Тому він відправив їх на час жити до свого директора. Школа, де учаться юні Кіркорови, буквально поруч, так що все склалося найкращим чином. Як тільки ремонт буде закінчено, діти повернувся до рідного дому.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.