Ледве змогла прикритися руками: мережу сколихнуло фото Тіни Кароль, де вона чекає Балана в чому мати народила

Тіну Кароль вже по заслугах можна вважати однією з найбільш епатажних зірок українського світу шоу-бізнесу.

Ні, вона не з’являється на публіці в величезних кокошниках, диких капелюшках і з рекордними аксесуарами. Вона всього лише забуває одягатися, позуючи перед об’єктивом. На офіційній фан сторінці з’явився знімок, де на Тіні Кароль взагалі нічого немає. Вона ледве встигла прикрити причинні місця руками і ногами. Можна тільки уявити як її улюбленець Дан Балан відреагував на такий гострий кадр.

Відзначимо, що чутки про роман Тіни і Дана з’явилися в ті часи, коли вони разом сиділи в суддівському кріслі проекту “Голос країни “. Пізніше мама Дана Балана людмила тільки підігріла інтерес публіки, сказавши, що у неї вже є варіант невістки і дружини для свого сина.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.