66-річний Борис Моісеєв після другого інсульту в критичному стані

Стан здоров'я співака і танцівника Бориса Моісеєва погіршується з кожним днем, колеги про нього забули.

Друг Моісеєва, відомий адвокат Тарама Пухова розповіла, в якому важкому становищі зараз знаменитий артист:

Борис зараз перебуває у вкрай тяжкому стані. Я буквально днями спілкувалася з його близьким другом. Моісеєв прикутий до ліжка, лежить … Ніякого просвіту в стані його здоров’я немає

Борис Моїсеєв в 2019 році
Борис Моісеєв в 2019 році

Жінка стверджує, що Моісеєв буквально зубожів. Всі його заощадження пішли на реабілітацію після першого інсульту в 2010 році. Це допомогло йому повернутися до більш-менш повноцінного життя.

Але навесні 2020 року, в самий розпал карантину у Бориса стався другий інсульт, після якого він ніяк не може оговтатися. Грошей на лікування немає, пенсія у нього мінімальна, ледь вистачає на їжу. Борис перестав платити комуналку.

Борис Моїсеєв в 2019 році в Юрмалі
Борис Моісеєв в 2019 році в Юрмалі

Тамара Пухова помітила, що ніхто із зіркових друзів його не провідує, не допомогли йому навіть рублем або продуктами. А ті друзі, які доглядають за артистом. самі пенсіонери і не можу утримувати його.

Борис Моїсеєв на похоронах Йосифа Кобзона
Борис Моісеєв на похоронах Йосифа Кобзона

У травні Моісеєв вийшов на зв’язок і повідомив ЗМІ, що все це неправда, він не бідує і відчуває себе нормально. Але на думку адвоката, це була просто бравада. Борис Моїсеєв дуже засмучується, що його всі забули. З іншого боку, Андрій Разін, який рідко, але навідує колегу, сказав, що той його не впізнав і тільки коли Разін став розповідати, як вони виступали, Моісеєв згадав, що він артист.

Борис Моїсеєв раніше
Борис Моісеєв раніше

 

 

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.