Зрадник Тарзан втягнув дітей в скандал з Королевою: “Все таки світ не зійшов з розуму … “

Зараз скандал Корольової і Тарзана вважається одним з найгучніших в шоу-бізнесі.

Щоб якось згладити конфлікт, він вирішив задобрити “Хейтер “, він вирішив опублікувати дитячий знімок. Малюнок, на якому зображений Сергій Глушко і його дружина Наташа Корольова, намалювала якась дівчинка Мія. Поки незрозуміло які саме родинні зв’язки є між нею і зоряним сімейством.

“Все таки світ не весь зійшов з розуму!))) Зворушливий малюнок прислала юна красуня Травня, щоб підтримати нас з Наталкою в цей непростий момент! “, – написав Сергій Глушко в коментарі до зворушливому знімку.

Нагадаємо, Наташа Корольова була на відпочинку, а повернувшись додому виявила, що з будинку зникли коштовності, гроші в сумі трьох мільйонів євро і п’яти мільйонів рублів. Вона написала заяву в поліцію. Після цієї заяви якась Анастасія Шульженко заявила, що це вона – та сама коханка, і більш того – вона чекає від нього дитину. Пізніше в студії шоу “Пусть говорят ” під наглядом лікарів Настя зробила тест, який виявився негативним.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.