Тіна Кароль зробила тату на честь Дана Балана: вона – ангел, він – демон

На цьому тижні шанувальники Тіни Кароль раз у раз обговорюють вихід нового альбому.

Однак на альбомі артистка вирішила не зупинятися, і в “сюрпризи ” для публіки зайшла куди далі. Вона зробила багатозначне тату на шиї. На татуюванні зображена та статуя, яку український скульптор відтворив для того, щоб зробити обкладинку до нового альбому. Ось так все тісно взаємопов’язано.

Дан Балан вже оцінив нове тату на тілі Тіни?

Знімок з’явився на офіційній фан-сторінці. Шанувальники були захоплені, адже ніколи б не подумали що така консервативна і стримана Кароль здатна “набити тату “.

Новий альбом Тіни Кароль називається “Знайти своїх “. Уже в продажу з’явилася брендована продукція – футболки, блокноти і навіть такі ж тату-слайдери, як у Тіни Григорівни Кароль.

Схожі статті

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.

Що стало з “Мальвіною” Тетяною Проценко, в яку були закохані майже всі радянські хлопці: як склалася її доля

Як склалась доля актриси Тетяни Проценко після виходу фільму "Пригоди Буратіно", де вона зіграла роль "дівчинки з блакитним волоссям" - читайте нижче.

Готувати простіше простого, а як же смачно виходить: млинцевий торт із вишнями. Моя бюджетна імпровізація

Смачний і красивий десерт не обов'язково повинен вимагати багато продуктів і часу. Сьогодні ми підготували рецепт торта з млинців із вишнями, який готується просто, але сподобається вам одразу ж.