Наталя Могилевська приголомшила публіку нескромним постільним фото в халатику і з розмитою тушшю під очима

Відома українська співачка Наталя Могилевська приголомшила публіку постільним фото, на якому постала в халатику і з розмитою тушшю під очима. Не відстає від Тіни Кароль.

Близька подруга Кузьми Скрябіна, партнерка по танцях зіркового хореографа Влада Ями, артистка, музичний продюсер, телеведуча — все це про героїню нашої сьогоднішньої статті. Здається, енергії в ній вистачить ще на 100 років вперед, щоб продовжувати радувати шанувальників своїми проектами.

Не можна не відзначити, що для 45 років знаменитість виглядає чудово, до того ж з моменту повторної участі в «Танцях з зірками» вона тримає себе в ідеальній формі.

Її секрет схуднення досить несподіваний — не бути голодною. Як вважає Наталя, скинути вагу, постійно недоїдаючи, неможливо.

Наталья Могилевская
Наталя Могилевська

Також не буде перебільшенням сказати, що новий імідж Могилевської припав до душі безлічі її фанатів. На фарбування в блонд вона зважилася не просто так. Як запевняє співачка, в її житті настала біла смуга, яка і надихнула її на таку радикальну зміну образу.

Новый имидж Натальи Могилевской
Новий імідж Наталі Могилевської

З публікою зірка спілкується через соціальні мережі, де регулярно ділиться новими фото і відео. На цей раз увагу привернула її нова фотографія в халатику на ліжку.

У підписі вона зізналася, що обожнює класичну білосніжну білизну, тому не розуміє свою подругу, яка спить на яскраво-червоних простирадлах.

Також Наталя зазначила, що настав час для українських дизайнерів і брендів, похвалившись відповідним подарунком — білосніжним постільним комплектом.

У коментарях багато користувачів обсипали Могилевську безліччю компліментів, з якими важко не погодитися:

  • «Ви покращали!»
  • «Наташа, вам так добре блондинкою»;
  • «Ви дуже гарні».

Популярне

Схожі статті

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.