Як в молодості без пластики виглядали Валерій Леонтьєв, Тамара Гвердцителі, Стас П’єха, Філіп Кіркоров та інші

Роман Родін - зоряний фотограф, який в дев'яностих і двохтисячних подорожував з зірками вищого ешелону по всіх континентах.

В його архіві залишилося чимало “компромату ” на тих, чиї імена знає кожен перехожий. І саме у нього в Інстаграм-акаунті можна побачити, як знаменитості виглядали в молодості – до пластики, підтяжки, ботокса і інших операцій.

Валерій Леонтьєв

На цьому знімку Леонтьєв на початку дев’яностих в своїх фірмових шкіряних штанях виступає на московській сцені.

Тамара Гвердцителі

Всі фанати Тамари будуть радіти, адже її архівних фото дуже мало. Однак саме фото не таке вже й старе – зроблене в Барвисі в 2010 році. Але навіть за цей час можна помітити колосальну різницю із зовнішністю Гвердцителі сьогодні.

Стас П єха

А ось і внук Едіти П’єхи Стас, який десять років тому збирав повні концертні зали. Тут він на саундчеку в 2010 році в Барвисі, “Класика жанру “.

Філіп Кіркоров

Фанати Кіркорова напевно були раді побачити фото цього красеня з молодості – розкішна шевелюра, звичайно, не така як зараз.

Лариса Долина

Цікавий знімок Романа Батьківщина демонструє всі найцікавіші місця Долиною. Вона сама ніколи не приховувала їх на виступах, але тут плаття прям зробило хороший акцент.

spot_img

Схожі статті

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.