Женька з «Сватів» стане мамою вдруге: вперше показала кругленький живіт і чоловіка

Анна Кошмал поділилася новим знімком і продемонструвала значний вагітний живіт.

Анна Кошмал отримала величезну популярність після виходу на екрани комедійного серіалу «Свати». Там актриса зіграла внучку головних героїв. Зараз дівчина продовжує зніматися у фільмах і серіалах, а кількість шанувальників Анни стає все більше. Актриса є активним користувачем Інстаграм і регулярно ділиться зі своїми фанатами фотографіями зі знімального майданчика і особистому житті.

Анна Кошмал зараз
Анна Кошмал зараз

В цей разу Кошмал опублікувала фотографії зроблені під час зйомок серіалу «Добра душа». На них вона постала з вагітним животиком в ніжному платті рожевих відтінків. На одному з кадрів видно всю знімальну групу – оператора з камерою, звукооператора та інших. Користувачі Мережі відзначили, що Ганні дуже йде образ вагітної дівчини і що вона дуже гармонійно виглядає в кадрі.

Відомо, що 25-річна актриса Анна Кошмал заміжня і має 2-річну дитину Михайла. У соціальних мережах Анна не викладає фото з улюбленими чоловіками, а в інтерв’ю не дає ніяких коментарів і не відповідає на питання з цього приводу.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.