Борис Корчевников радий, що помре в Росії: визнання онкохворого актора і телеведучого здивувало шанувальників

З огляду на свій стан, ведучий програми "Доля людини" вперше в ефірі заговорив про смерть.

Звичайно, подробиць свого самопочуття детально він не розкриває, але якщо вже пішли такі розмови, є підстави вважати, що Борису тільки гірше.

Корчевников вирішив з’їздити у відпустку в Стамбул: і оздоровився, і відвідав Собор Святої Софії, щоб черпати світлу енергетику

Собор він назвав дуже сильним енергетично місцем, тихим і безкомпромісним.

“Небо, яке заходило під камінь. Полонений, але не скорена. Вже багато століть мечеть, але невидимі Ангели цього храму стоять разом з чашею “, – філософськи розмірковує телеведучий і актор, який зіграв роль в серіалі “Кадети “.

Таке намолене місце змусило онкохворої Бориса задуматися про вічні проблеми життя і смерті. І він чітко для себе з’ясував – радий, що зможе померти саме в Росії.

«Зловив себе ось на чому: щастя, що мені випало жити і, напевно, померти в Росії. Країні, в якій я бачив найкрасивіші храми і найкрасивіші мечеті на планеті », – заявив ведучий.

Шанувальники підтримали Бориса в коментарях і відзначили, що бажають йому довгих років життя і якнайшвидшого одужання.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.