Співачка Наталі показала весільну фотографію: вийшла заміж не чекаючи повноліття

Популярна співачка, яка прославилася завдяки хіту "О, боже, какой мужчина" вирішила поностальгувати і згадати своє весілля.

Відзначимо, пісня “О, боже, який чоловік ” стала не єдиною, яка принесла їй успіх. Також вийшло пропіаритися на незапланований казус – падінні зі сцени. Тоді Наталі співала під фонограму. Хтось із глядачів записав цей момент, і виклав в інтернет. Тоді цей конфуз швидко розлетівся і став народним надбанням.

Подивитися його і інші “ляпи ” зірок на сцені ви можете в відео на нашому каналі “Одна хвилина “.

Зараз Наталі виклала фото зі своїм чоловіком і відкрила про себе несподіваний факт. Виявляється, заміж вона вийшла, коли їй було 17 років.

“Після вчорашнього відео весілля в Уфі, що запалює під« Черепашку », згадалася своє весілля … Цікаво,« запалювала »б я під Черепашку, якби пісня вже була. Обожнюю дивитися на щасливих наречених !! “, – написала співачка (орфографія і пунктуація автора передана без змін).

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.