Наступний пішов: шансоньє Михайло Шуфутинський одружився втретє, дружина на 30 років молодше

Поки одні зірки розлучаються і влаштовують з цього приводу публічні скандали, у інших щосили налагоджується особисте життя - нещодавно знову одружився виконавець беззмінною вересневої пісні «Третье сентября» Михайло Шуфутинський.

Йому вже 72 роки, за спиною – один розірваний союз, і вдівство, але тепер, здається, співак нарешті пов’язаний узами шлюбу зі своєю справжньою любов’ю. І нехай вона на 30 років молодше самого артиста, відносини у них довгі і міцні.

Михайло Шуфутинський з Світланою Юразовой
Михайло Шуфутинський з Світланою Юразовою

Шуфутинський знайомий з сорокарічної Світланою Юразовою вже більше 25 років – тоді молода танцівниця потрапила в колектив співака і нерідко їздила з ним на гастролі. Романтична душа шансоньє не встояла перед красою фатальної блондинки, але він залишався вірним своїй дружині весь цей час.

Михайло Шуфутинський з дружиною Маргаритою прожив 44 роки
Михайло Шуфутинський з дружиною Маргаритою прожив 44 роки

Тільки після смерті попередня дружина (її забрав серцевий напад) співак і Світлана зблизилися, а коли Шуфутинський зізнався їй у почуттях – вона їх прийняла.

Світлана Юразова 15 років виступала разом з Шуфутинським
Світлана Юразова 15 років виступала разом з Шуфутинським

Так і вийшло, що знову після сімейної трагедії виконавець знайшов своє щастя. Двоє дітей і семеро онуків спокійно відреагували на його вибір і тільки підтримали рішення узаконити свої стосунки з Юразовою.

Михайло Шуфутинський з Світланою Юразовой на сцені
Михайло Шуфутинський з Світланою Юразовою на сцені

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.