43-річна Лідія Таран вагітна вдруге: ведуча з’явилася в кадрі з кругленьким животиком (фото)

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вагітна вдруге. Телеведуча розставила всі крапки над і, з'явившись в кадрі з помітно кругленьким животиком.

Чи не кожен день в пресі з’являються новини про поповнення Тіни Кароль, Насті Каменських, Ані Лорак. Тепер же в центрі чуток опинилася героїня нашої сьогоднішньої статті, яку ви могли бачити в ефірі «ТСН», «Сніданок з 1+1», «Я люблю Україну».

Лидия Таран в студии «ТСН»
Лідія Таран в студії «ТСН»

Всьому виною коротка домашня історія Лідії, розміщена нею ж в своїх Insta-Stories. У цьому відео Таран показала, як починається її ранок і як вона робить собі каву в новій кавомашині.

При записі ролика одягнена в брючний костюм ніжно-рожевого кольору зірка з’явилася у відображенні вікна, що і привернуло увагу шанувальників.

Беременная Лидия Таран
Вагітна Лідія Таран

Теледіва вразила не тільки квітучим виглядом, але і кругленьким животом, що наштовхує на думку про вагітність. Особливо з урахуванням того, що в недавньому інтерв’ю для «Каравану історій» Лідія поділилася бажанням знову стати мамою:

«Я навіть готова зробити паузу в роботі, піти в другій декрет».

Народивши свою поки що єдину дочку Василину від Андрія Доманського, вона повернулася в ефір, коли малятку не було ще чотирьох місяців. Як каже сама Таран, в зв’язку з цим у неї залишилася якась материнська нереалізованість.

Лидия Таран с дочерью Василиной
Лідія Таран з дочкою Василиною

Після ажіотажу в мережі телеведуча ніяк не підтверджувала новину про становище офіційно, хоча фото позбавляє будь-яких сумнівів у цьому. Також невідомо, хто може бути батьком передбачуваного малюка, адже все в тому ж інтерв’ю Лідія зізналася, що ще не зустріла того самого чоловіка.

Цілком ймовірно, вона просто вирішила не розкривати подробиці особистого життя на публіку, так що продовжуємо стежити за ситуацією й надалі.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.