Як Жанна Агузарова виглядала зі звичайною зачіскою і без макіяжу до того, як стала королевою епатажу (фото)

Про неї просто неможливо було не чути — екс-солістка групи «Браво», а потім і сольна співачка, що стала справжньою королевою епатажу. Давайте подивимося, як Жанна Агузарова виглядала зі звичайною зачіскою і без макіяжу ще до популярності.

Героїня нашої сьогоднішньої статті з перших днів на сцені стала виділятися на тлі інших артистів. Вся справа в її нестандартних образах і відповідній поведінці. Нещодавно їй виповнилося 58, але вона все одно продовжує дивувати публіку, незважаючи на такий вже досить солідний вік.

Сценические образы Жанны Агузаровой
Сценічні образи Жанни Агузарової

Фахівці пластичної хірургії впевнені, що не так давно Жанна Хасановна зробила кругову підтяжку обличчя і верхню блефаропластику. Остання процедура передбачає видалення надлишків шкіри і жирової тканини на століттях. Судячи з усього, виконавиця зважилася на такі втручання, щоб омолодитися.

Жанна Агузарова в юности
Жанна Агузарова в юності

Якщо ж подивитися на фотографії Агузарової в юності, впізнати її буде непросто, адже з тих пір вона дуже змінилася. Як мінімум, тоді вона не носила яскравий макіяж, хоча характер у неї завжди був шалений.

Начало карьеры Агузаровой
Початок кар’єри Агузарової

Цікаво, що за освітою героїня статті самий звичайний маляр, однак за фахом Жанна ніколи не працювала.

Звичайно, не останню роль в популярності співачки зіграла її любов до епатажу, її навіть називають російською версією Леді Гаги. У своїх нечисленних інтерв’ю Агузарова часто говорить про неземне походження і зв’язки з марсіанами.

Молодая Жанна Агузарова совсем не похожа на себя
Молода Жанна Агузарова зовсім не схожа на себе

Проте артистка безсумнівно володіє співочим талантом і з цим важко сперечатися. Це якнайкраще підтверджують цілих 10 сольних альбомів на її рахунку, останній з яких вийшов як раз у вересні цього року.

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.