Тіна Кароль показала фото своїх батьків і розповіла, чому з ними практично не спілкується

Життя знаменитостей постійно викликає інтерес у шанувальників і простих людей. Всі події, як в творчості, так і особистому житті, відразу стають загальним надбанням.

Ми практично все знаємо про Тіну Кароль – коли почала свою творчу кар’єру, про її щасливе заміжжя, яке закінчилося вдівством – чоловік Євген Огір помер від раку шлунка в 2013 році, про їх сина Веніаміна.

Вінчання Тіни і Євгена
Вінчання Тіни і Євгена
Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром
Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром

А ще – про чутки і плітки про численні романи, яких, як потім виявляється, не було. А вже про ТБ-роман з Даном Баланом не писали хіба що на парканах (і то не факт) і не говорили тільки з зламаних прасок.

Але ось про батьків відомої співачки невідомо практично нічого. Ось ми і відкриємо таємницю.

Де народилася Тіна і хто її батьки

При народженні 25 січня 1985 роки дівчинка отримала ім’я Тетяна Григорівна Ліберман. Сталося це на далекій півночі СРСР, в Магаданській області, містечку Оротукан. Її батьки там працювали у направленню, обидвоє гірські інженери: Григорій Самуїлович Ліберман і Світлана Андріївна Журавель. У новонародженої Тані був старший брат Станіслав.

Весільне фото батьків Тіни Кароль
Весільне фото батьків Тіни Кароль
Тіна Кароль в дитинстві
Тіна Кароль в дитинстві
Таня Ліберман з бабусею і дідусем по мамі, братом Святославом і двоюрідними братами
Таня Ліберман з бабусею і дідусем по мамі, братом Святославом і двоюрідними братами

Коли дівчинці виповнилося 7 років, сім’я переїхала жити в Івано-Франківськ, на батьківщину мами.

Батькам сказали, що північний клімат погано впливає на здоров’я малятка. У цьому красивому місті і прожила Таня свої шкільні роки, паралельно вчилася в музичній школі і займалася вокалом.

Таня з батьками після переїзду в Україну
Таня з батьками після переїзду в Україну

Батьки Тіни тепер живуть в Києві. Батько Григорій Самуїлович вже на пенсії, а до того працював головним конструктором великої будівельної компанії. Компанія, в якій він працював, була замішана у скандальному знесення будинку, в якому жив Грушевський, на вул. Саксаганського в Києві, за що захисники історичної спадщини накинулися і саму співачку. Після цього чоловік пішов на пенсію.

Мама – Світлана Андріївна і зараз працює в українському Пенсійному фонді, хоча в минулому році їй виповнилося 60 років.

Мама Тіни Кароль в 2019 році
Мама Тіни Кароль в 2019 році

Старший на 4 роки брат Станіслав Ліберман – юрист за освітою, у нього власна юридична компанія.

В інтерв’ю передачі “Зірковий шлях ” Тіна сказала:

Ми не так часто збираємося разом. У нас вже різний світогляд. Але традиції треба берегти. Для нас традиція – це Різдво, Великдень і мамин день народження. Папа свій день народження любить святкувати на роботі.

Батьки – люди старого, радянського загартування і часто не розуміють сучасних реалій, соромлять і засуджують дочка за її вчинки. Тому відносини у них досить непрості. Але онук дуже любить бабусю і дідуся і Тіна кілька разів на рік влаштовує їм зустрічі.

Тіна Кароль з сином
Тіна Кароль з сином

А ще співачка додала, що вона любить самотність:

Коли я залишаюся одна, то міркую і влаштовую якісь особисті апгрейди в різних питаннях. А також надолужую те, що ще не розумію або втратила.

Зараз співачка займається вихованням 11-річного Веніаміна, але недавно сказала, що вона вже готова до нових відносин і не закриватиме серце, якщо зустріне любов. А ще – вона мріє про доньку.

 

 

 

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.