Ноги-лижі і довгі пальці: Настю Каменських висміяли за невдалий фотошоп

Відома українська співачка Настя Каменських опублікувала нове фото в своєму Інстаграмі, яке викликало багато запитань у користувачів Мережі.

Настя Каменських з тих знаменитостей, які активно ведуть свій Інстаграм і регулярно діляться зі своїми фанатами свіжими фотографіями. Артистка відома ще тим, що любить оголяться і частенько публікує дуже відверті знімки. Цього разу співачка не стала зраджувати своїм традиціями і показала фото в нижній білизні. На знімку Настя позує сидячи на дивані в одній білизні. Вона сперлася на руки, а ноги зігнула в колінах. При цьому Каменських дивилася в камеру, закинувши голову назад.

Підписники запідозрили Каменських в фотошопі

Користувачі Мережі звернули увагу на неприродні розміри стоп і рук артистки. Це стало приводом для звинувачення Насті у використанні фотошопу. «Подовження ніжок і ручок фотошопом, подовжує також стопи і кисті) Ось Вам наочний приклад)», «Ступня величезна на цьому фото», «Що з руками і ногами?», – прокоментували підписники.

Були, звичайно і ті, хто заступився за співачку або ж просто не звернули увагу на особливості фотографії, відповівши, що це особливість камери.

 

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!