Що тепер робить екзотична красуня Еріка Герцег, яку ревнива Віра Брежнєва вижила з ВІА Гри

Склад найпопулярнішою вітчизняної жіночої групи ВІА Гра змінюється досить часто - три «вакантні» місця переходять від однієї співачки до іншої. З 2013 року, після фіналу шоу «Хочу V ВІА Гру», учасницею поп-групи стала Еріка Герцег, але в 2020 вона йде в сольне плавання. Чому?

В останньому складі були Еріка Герцег, Анастасія Кожевникова і Міша Романова (дві дівчини згодом покинули проект). Їх замінили Оьга Меганська і Уляна Синецька. Нещодавно стало відомо про відхід головної блондинки колективу Еріки Герцег – кажуть, за цим стоїть Віра Брежнєва.

Останній склад групи ВіаГра: Уляна Синецкий, Еріка Герцег, Ольга Меганская
Останній склад групи ВІА Гра: Уляна Синецька, Еріка Герцег, Ольга Меганська

Як може бути замішана в догляді співачки колишня учасниця і нинішня дружина Костянтина Меладзе?

Конкуренція між блондинками
Конкуренція між блондинками

Все дуже просто. У наближених до продюсерів колективу колах давно ходять чутки про те, що брати Меладзе ласі перевірити солісток групи не тільки в музичній сфері. Ось і варто було журналістами підняти тему відносин Костантина Шотаєвич з нинішніми учасницями, Брежнєва підметушилась – і «конкурентка» швидко пішла з колективу, не ризикуючи нарватися на скандал.

Костянтину Меладзе і Еріці Герцег приписують роман
Костянтину Меладзе і Еріці Герцег приписують роман

Ці подробиці в інтерв’ю розкрив ще один відомий російський продюсер Леонід Дзюник. Він працює в телебаченні вже не перший рік, тому точно знає, як відчайдушно намагаються дівчата на різних шоу сподобатися комусь із братів Меладзе – і якщо Валерій уже багато років захоплюється тільки Джанабаєвою, Костянтин більш велелюбний. Виходить, догляд Герцег з шоу – надія Брежнєвої на збереження сімейного щастя.

красуня Герцег
Красуня Герцег

Сама дівчина ніяк не коментує ні можливий зв’язок з продюсером, ні причини звільнення.

Еріка Герцег сьогодні
Еріка Герцег сьогодні

Вона почала вести сольну кар’єру і вже опублікувала прев’ю відео під назвою «Ласкаво просимо в Казахстан». Можливо, в її майбутніх піснях будуть використані музичні мотиви цієї країни, а може, її просто зацікавила культура ближнього Азії.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.