Ірина Білик показала маленького сина від п’ятого чоловіка: весь в батька

Відома українська співачка Ірина Білик приміряла роль героїні роману і поділилася зі своїми шанувальниками книжкової рекомендацією.

50-річна співачка Ірина Білик на своїй сторінці в Інстаграм опублікувала ряд знімків, де вона позує в образі героїні свого улюбленого роману. Білик закликала своїх прихильників прочитати роман “Дилери реальності” Ніколаса Димитрова.

На знімках, крім себе артистка показала і свого молодшого сина – 4-х річного Табриза. На фото хлопчик в костюмі позував з книжкою в руках. Шанувальники артистки прийшли в захват від її нових фотографій, але більшість компліментів були присвячені саме синові Білик. Багато відзначили, що Табриз дуже схожий на свого батька – продюсера і фотографа Аслана Ахмадова. «Дуже красивий хлопчик», «Як він схожий на батька», «Хлопчик – копія тата», – написали підписники.

Молодший син
Молодший син Ірини Білик Табріз

Нагадаємо, Табріз – другий син Ірини Білик від її п’ятого чоловіка 47-річного фотографа Аслана Ахмадова. Дитину парі народила сурогатна мати. Також у співачки є 21-річний син Гліб.

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!