Як Анастасія Волочкова виглядала в молодості: унікальні кадри королеви шпагатів до алкоголізму

Про цю скандально відому балерину не чув тільки ледачий. Нещодавно в мережі з'явилося кілька архівних фото, завдяки яким шанувальники можуть подивитися, як Анастасія Волочкова виглядала в молодості.

Героїня нашої сьогоднішньої статті є активним користувачем Instagram, де на неї підписані більше мільйона людей. Там Анастасія регулярно ділиться не тільки новими знімками, а й особистими роздумами.

На цей раз на честь Дня вчителя зірка опублікувала невелику підбірку спільних знімків зі своїми викладачами часів розквіту її кар’єри. Волочкова дуже зворушливо підписала публікацію:

«Я вдячна всім педагогам мого життя і всім вчителям! Мені пощастило, що ними були справжні метри мистецтва. Багатьох з цих прославлених педагогів немає в живих… Але я завжди молюся про них і бережу в моєму серці. А живим — низький уклін».

Анастасия Волочкова в молодости
Анастасія Волочкова в молодості

Дивлячись на ці кадри, неможливо не помітити, що з тих пір Анастасія помітно змінилася. З віком вона втратила ту ніжність у погляді, яка робила її особливо чуттєвою і повітряною. Не виключено, що свою роль у цьому зіграла надмірна любов до спиртного, якщо вірити словам телеведучої Дани Борисової.

Архивное фото Анастасии Волочковой
Архівне фото Анастасії Волочкової

Кілька років тому вона і сама страждала від алкогольної залежності, тому їй легко розглянути характерну поведінку алкоголіків.

На думку Дани, зараз Волочкова постійно сидить вдома і майже нікуди не виходить не просто так. Хоча, з огляду на взаємну неприязнь жінок одну до одної, сліпо вірити цьому не варто.

Анастасия Волочкова со своей учительницей по балету
Анастасія Волочкова зі своєю вчителькою по балету

На жаль, можливість коментування постів балерина приховала, так що на реакцію користувачів мережі подивитися не вдалося. Судячи з усього, королева шпагатів втомилася від постійної критики і несхвалення з боку публіки, вирішивши просто її “відключити”.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.