Найбільш сміховинні наряди Потапа, Насті, Христини Орбакайте, Кухар та інших

Зірки вміють дивувати своєю епатажністю, але іноді вони більше смішні, ніж привабливі.

Представляємо вам відомих зірок, які свого часу розсмішили публіку безглуздими нарядами.

Потап

Потап і Настя - кавун і огірок
Потап і Настя – кавун і огірок

Він очолить цей рейтинг своїм костюмом огірка. Хоча, шанувальники подейкували, що його “модний лук ” більше схожий на піжаму, ніж на сценічний костюм. Настя в той день пішла не далеко, і приміряла на себе костюм кавуна.

Крістіна Орбакайте

Крістіна Орбакайте
Крістіна Орбакайте

Дочка Примадонни побажала приміряти на себе легендарний наряд всесвітньо відомої Наомі Кемпбелл, але щось пішло не так. Наомі це плаття явно йде більше, а ось на Христині воно “висіло як на вішалці “. У всякому разі, так говорили шанувальники. А як ви вважаєте?

Катерина Кухар

Катерина Кухар
Катерина Кухар

Її солодкий вареник недавно навів справжній кипиш в мережі. Після першого випуску шоу “Маскарад ” все раз у раз обговорювали як крихітна Катерина Кухар залізла в величезний костюм вареника. Зате це тепер її фішка.

Філіп Кіркоров

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

Король естради – еталон сміховинних нарядів. Зараз він перейшов на молодіжний стиль, а от раніше кожен його новий костюм на концерті створював привід для хвилі обговорень і насмішок. Чого тільки варта його образ імператора або індійської танцівниці.

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

Схожі статті

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.