У мережу злили шлюбні ігри Пугачової і Кіркорова, Галкін в шоці від таких “забав”

Колишнє подружжя Алла Борисівна і Філіп Бедросович розлучилися, коли Алла познайомилася з молодим Максимом. Але з тих пір спілкування вони не припинили, а в мережі час від часу з'являються їх архівні знімки.

Днями одна з фан-сторінок опублікувала фотографію, де Алла і Філіп лежать на дивані і заграють один з одним. Шанувальники впевнені – тут явно відображені якісь пікантні подробиці їхніх стосунків. Це видно і по міміці Алли Борисівни, і по виразу обличчя Кіркорова.

Цей знімок був зроблений, коли Алла і Філіп ще офіційно одружені. Відзначимо, після свого розлучення Алла знайшла іншу любов – гумориста Максима Галкіна. Зараз пара удвох виховує двох дітей – Гаррі і Лізу. А ось Кіркоров більше не зміг одружитися, тому відносин після Алли у нього не було. Зате є діти – Мартін і Алла-Вікторія. Двійнята, яких народила поп-королю естради сурогатна мати.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.