Зірка “Сватів ” Людмила Артем’єва показала, як вона виглядала в молодості: зовсім не змінилася

Актриса Людмила Артем'єва, яка запам'яталася глядачам роллю бабусі Олі в серіалі «Свати», показала архівне фото часів своєї молодості.

Так, на своїй сторінці в Інстаграм актриса опублікувала чорно-біле фото, не вказавши при цьому, коли саме знімок був зроблений. На фото Людмила позує в темному светрі, її волосся коротко підстрижене, а на обличчі сяє легка усмішка.

«Стара фотографія, молодість», – підписала знімок актриса. Шанувальники Артем’євої не могли піти повз публікації і відразу взялися її коментувати. «Зараз Ви краше!», «Красуня !! Та й зараз дуже красива жінка !!! »,« Ви не змінилися, така ж розкішна жінка »,« Ви зараз виглядаєте набагато краще! » – засипали Людмилу компліментами в коментарях підписники.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Людмила Артем’єва покинула проект «Свати» і не буде зніматися в новому сезоні. Подейкують, вона зараз переїхала до Німеччини і бере участь там в інших проектах. Причина відходу з серіалу – фінансова. Про це натякнула колега Артем’євої по зйомках Тетяна Кравченко. Також з культового серіалу пішов актор Микола Добринін, який зіграв сусіда-алкоголіка Мітяя.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.