Гаряча Настя Каменських похвалилася формами в мокрому купальнику, який ледь приховує її “черешеньки “

Популярна українська співачка Настя Каменських похвалилася фігурою в яскравому купальнику. Дружина Потапа знає, як завоювати любов публіки.

Чого героїня статті тільки не встигає робити — і концерти дає, і Америку підкорює, і відпочиває з чоловіком, і цуценят ростить, і спортом займається, і запускає онлайн-марафони, і активно веде свій блог в соціальних мережах.

Здається, у неї невичерпні сили, що, втім, не дивно, з урахуванням її амбітних цілей. Зараз NK працює над тим, щоб стати володаркою престижної музичної премії Греммі. А вчора Настя нарешті отримала іменну зірку на «Площі зірок» в Києві.

Настя Каменских и ее именная звезда
Настя Каменських та її іменна зірка

За всіма її досягненнями з задоволенням стежать більше 5 мільйонів підписників в Instagram, яких Каменських регулярно радує новими фото і відео.

На цей раз знаменитість побажала доброго ранку і гарного настрою своїм шанувальникам жарким пляжним фото. Перед камерою артистка позує в напівпрозорому жовтому купальнику і красиво поправляє волосся, прикривши очі.

У коментарях до публікації традиційно зібралися сотні компліментів:

  • «Дуже красива. Приємно дивитися на природні жіночі форми, а не на перекачаних силіконових ляльок»;
  • «Фігурка просто супер!»;
  • «Нереальна!»;
  • «Дав же Бог таку красу і величезний талант!»;
  • «Природна краса завжди буде в пріоритеті».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Варто сказати, що останні кілька років виконавиця дотримується здорового способу життя, так що її нинішні форми — результат дисципліни та кропіткої роботи над собою. До речі, для всіх бажаючих теж взяти себе в руки Настя запустила спортивний марафон, який вже почався і буде тривати цілий місяць.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.