Світлана Лобода вперше показала обличчя молодшої дочки Тільди: татко Тілль дав добро

Популярна українська співачка Світлана Лобода вперше показала молодшу дочку Тільду. Це сталося через 2 роки після народження крихітки.

Героїня нашої сьогоднішньої статті реалізувалася не лише як артистка, але ще і як турботлива мама. Зірка виховує 9-річну Евангеліну від хореографа Андрія Царя і 2-річну Тільду, батьком якої публіка вважає соліста німецької рок-групи Rammstein Тілля Ліндеманна.

Подібні чутки пов’язані не тільки зі спільними виходами музикантів у світ. Потенційна парочка неодноразово проводила час в одній компанії, а одного разу вони навіть потрапили в об’єктиви камер папараці, коли Тілль приїхав забрати Світлану з лікарні через проблеми з нирками.

Светлана и Тилль на кадрах папарацци
Світлана і Тілль на кадрах папараці

Для зустрічі з Лободою фронтмен Rammstein відклав зйомки нового кліпу, прилетівши в Москву економ-класом через терміновість. Після виписки закохані, тримаючись за руки, вирушили до ресторану разом з Євангеліною, Тільда ж залишилася під наглядом няні, оскільки їй було на той момент всього півроку.

Светлана с дочками Евангелиной и Тильдой
Світлана з дочками Євангеліною і Тільдою

Варто сказати, що незважаючи на такі явні натяки на користь роману, знаменитості старанно уникають цієї теми в своїх інтерв’ю.

Светлана Лобода и Тилль Линдеманн
Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн

Всі ці два роки співачка приховувала личко малятка і ось нарешті зважилася показати його у себе в Instagram. Публікацію Світлана підписала дуже зворушливо:

«Немає любові безумовнішої, ніж любов матері до своєї дитини».

Звичайно, фотографія викликала справжню бурю емоцій від підписників виконавиці:

  • «Такі гарні!»;
  • «Мамина модниця! Щастя і тільки щастя цій золотій дівчинці»;
  • «Так виросла!»;
  • «Маленьке диво»;
  • «Зараз точно під мікроскопом розглядають, чи схожа Тільда на Тілля».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Нарешті для багатьох шанувальників сталося те, на що всі так довго чекали, тому це лише найменша частина захоплених коментарів під знімком.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.