Зірка “Сватів ” Анна Кошмал вперше показала сина Михайла: зворушливе фото зачарувало Мережу

Анна Кошмал, яка запам'яталася телеглядачам роллю внучки Женьки в серіалі «Свати», стала мамою в червні 2018 року.

Актриса не виставляє своє особисте життя напоказ і не публікує сімейні фотографії з чоловіком і дитиною в соціальних мережах. Про обранця Анни, за якого вона вийшла заміж в 2018 році, відомо не багато. Чоловіка звуть Іван, він далекий від кінематографа і займається бізнесом. З Ганною вони познайомилися в 2014 році. Цікаво, що Анна приховує від громадськості не тільки чоловіка, вона приховала навіть свою вагітність.

Анна Кошмал з чоловіком
Анна Кошмал з чоловіком

Однак цього разу Анна вирішила порадувати своїх шанувальників і вперше показала свого сина Михайла. Дівчина опублікувала фото в своєму Інстаграмі, на якому вона зображена в обіймах хлопчика.

«Коли я його обіймаю, все на світі втрачає своє значення.», – підписала знімок актриса.

Користувачі Мережі не пройшли повз публікації і залишили свої коментарі. «Щаслива мама !!!», «Які ви прекрасні !!!», «Нехай такі хвилини тривають вічність і будуть наповнені найчистішої материнською любов’ю», – написали підписники.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.