Жадібно обіймав пишні принади: Миколу Баскова застукали за близькістю з Анею Семенович

Найголосистішого співака Росії Колю Баскова застукали за не дуже пристойними забавами з пишною Ганною Семенович.

Знімки, де Анна і Микола вельми не по-дружньому обіймаються, і показують всім свою пристрасть, сама Семенович засвітила в соціальних мережах. Пікантні кадри зірка показала до дня народження російського тенора і короля шарманки. Шанувальники запримітили – то, як Коля Басков тримає Семенович за талію, як притискає до себе і дивиться в очі, явно не можна вважати дружбою.

І їх здогадки не випадкові, адже кілька років тому натуральному блондину дійсно приписували роман з соковитою красунею Ганною Семенович. Незважаючи на те, що у неї є чоловік і діти. А Микола Басков ніяк не коментує цю ситуацію. Він любить викладати фото з красивими дівчатами, особливо, якщо це його близькі колеги.

У коментарях Басков подякував Семенович за зворушливе привітання, поставивши багатообіцяючий смайлик з сердечком. Так що, невже між ними щось є, але вони це ретельно приховують?

Як би там не було, Басков все ще числиться у всеросійському списку холостяків, і, судячи з усього, залишати його не збирається. Хто ще поки що не знайшов собі другої половинки? Дивіться в нашому спеціальному відео на каналі “Одна хвилина “.

Схожі статті

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.