Світлану Лободу розкритикували в мережі за вибір невдалого образу: «Ноги колесом, фігура хлопчика-підлітка»

Популярну українську співачку Світлану Лободу розкритикували користувачі мережі за невдалий наряд на новому фото. Зірка поділилася знімком з прогулянки по Києву.

Героїня нашої сьогоднішньої статті успішно поєднує роботу, побудову особистого життя і виховання дітей. У артистки підростають дві дочки — 9-річна Євангеліна, яку вона народила від колишнього цивільного чоловіка Андрія Царя, і 2-річна Тільда.

Публіка впевнена, що батько молодшої спадкоємиці — Тілль Ліндеманн, соліст німецької рок-групи Rammstein.

Светлана с дочками
Світлана з дочками

Звичайно, ці чутки з’явилися не на порожньому місці — парочка разом побувала не на одному світському заході, причому вели вони себе один з одним далеко не як колеги. Проте ніяких коментарів про те, що їх пов’язує, музиканти не дають.

Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн
Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн

До нескінченного списку справ Світлани також варто додати ведення власного блогу в Instagram. Там на неї підписані вже 6 мільйонів людей і це вражає.

Вчора артистка опублікувала свіжу фотографію, на якій позує вся в чорному — в чорній шкіряній куртці, в чорних джинсах кльош, в чорній водолазці, з чорною маскою, чорними окулярами і чорними туфлями. Єдине, що вибивається за колірною гамою, так це бляшка на ремені.

Ось як Лобода підписала фото:

«За 3 дні до дня народження захотілося подихати рідним київським повітрям, побродити по вуличках, підвести підсумки і підготуватися до нового стрибка».

Багато коментаторів тут же накинулися на співачку за невдало підібраний образ, ракурс і навіть за її вагу:

  • «Трикутник зробили з себе. Вузький таз і широкі плечі, якось не дуже»;
  • «Ви схожі на хлопчика-підлітка, стиль не ваш»;
  • «Худа, як камбала»;
  • «Скелет ходячий»;
  • «Ноги колесом».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Втім, у за роки публічного життя Світлана вже обросла бронею від злостивців, тим більше що теплих слів на її адресу завжди набагато більше.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.