Негідниця Дорофєєва та її топ-9 не надто одягнених фото: як тільки Дантес це терпить?

Співачка Надія Дорофєєва славиться не тільки епатажними і яскравими виступами в складі групи "Время и стекло ".

Вона також сміливо одягається і виходить на публіку в ультра відвертих луках. Ми підготували добірку з її самих коротких спідниць, мінімальних шортиків і відкритих ніг. Це буде гаряче!

Її пляжний купальник і великі джинсові шорти роблять фігуру співачки ще більш стрункою.

Костюм зайчика з відомого журналу на “Танцях з зірками ” справив фурор. І як тільки чоловік Володимир Дантес допустив те, щоб Надя в такому вигляді з’явилася на сцені? Напевно вона просто забула переодягнутися після рольових ігор.

А іноді Надя взагалі не вважає доречним щось надягати наверх. А навіщо?

Неймовірно чарівна співачка володіє шикарним “горіхом “, і в шкіряних штанях він виглядає ще більш апетитно.

Найпопулярніший запит в гугл серед самотніх чоловіків – “Дорофєєва в купальнику “. І не дарма – там реально є на що подивитися.

Якщо ви думаєте, що леопардовий принт вже давно не в моді, то помиляєтеся. У Наді є ще й свій шоу-рум з лінійкою одягу. Там є трендові речі, про які ви навіть не здогадувалися. І в своїх фотосесіях ДоДо нерідко їх приміряє.

Надя – справжня красуня. Навіть якщо вона зовсім без макіяжу і в домашньому мятом халаті.

Рожевий колір точно йде солістці групи “Время и стекло “. Адже в цьому костюмі вона виглядає дивно. Не можна відірвати погляд!

У Надії Дорофєєвої чимало татуювань на тілі. Вона ними пишається, і, з нагоди, додає ще якісь нові. Кожна з них – символ, нагадування про важливий період в житті. І виглядають вони досить привабливо.

А який з образів Наді Дорофєєвої вам подобається найбільше?

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.