Довгонога Осадча показала свій “гарбуз” всій країні, поки Юрій Горбунов віджигав з Мейхер та Кароль

Телеведуча і зірка "Світського життя" Катерина Осадча привітала всіх з довгоочікуваною приходом осені.

До цього погода була зовсім не осіння, а вже кілька днів в центральній і західній Україні ллють жовтневі дощі. Скоро Хеллоуїн – західне свято, який з кожним роком в нашій країні відзначають все більше і більше людей.

“Чудове осіннє неділю. Тепер, коли більше часу проводимо вдома, є можливість приділити увагу декору, посуді, кулінарії. Влаштувати будинку і кафе, і ресторан, і побачення, і свято “, – написала Катерина Осадча.

Правда з ким Катя зібралася влаштовувати побачення, поки чоловік на роботі – незрозуміло

Інстаграм Катерини Осадчої
Інстаграм Катерини Осадчої

Цієї неділі Юрій Горбунов вів проект “Танці з зірками “, де були відразу два його об’єкта обожнювання – Надя Мейхер, з якої вони недавно цілувалися на зйомках “Великі Вуйки “. І карколомна Тіна Кароль, до грудей якої Юра так любить притискатися після зйомок “Танців … “. Як раніше розповідав Горбунов, його дружина Осадча – дуже ревнива. Тому завжди розпитує де він був і в яких сценах знімався.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.