Бюст наповнився, живіт округлився і обвис: вагітна Каменських відпочиває на океані поки пузо не таке величезна

Українська співачка Настя Каменських полетіла на острови відпочити, поки Потап залишився в Україні працювати.

Зараз Потап намагається на всю викладатися в роботі, адже його чекають немаленькі витрати – скоро пологи у Насті, а після цього – утримання дитини. Довгий час пара готувалася до поповнення в родині, приховувала, про неї ходили чутки, шанувальники додумували Насті Каменських живіт, але все це було неправдою до сьогоднішнього дня.

Настя Каменських і Потап більше не змогли мовчати – скоро вони стануть щасливими батьками дівчинки

Приголомшила цим визнанням Настя Каменських, яка опублікувала фото з маленьким животиком. При цьому бюст у неї округлився, став більш пружний і об’ємний.

Співачка поки що може, позує у відкритому купальнику, де все її форми тіла відмінно простежуються. Молочна тканину щільно прилягла до округлого пузу Насті Каменських.

У коментарях прихильники зробили компліменти такому ефектному вигляду Насті Каменських, і побажали добре відпочити. А були й ті, хто не повірив, що NK вагітна – думають, що вона просто переїла і це зайві кілограми. Але Настя не відреагувала на такі домисли. Зараз вона зайнята плануванням своєї вагітності.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.