Намочила купальник і репутацію. Мокру Настю Каменських сфотографував Потап: «Немає прогресу — показує тіло»

Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, розбурхала новим знімком в мокрому купальнику. Чергові одкровення зірки викликали масу критики в мережі.

Героїня нашої сьогоднішньої статті останнім часом зачастила з провокаційними знімками. То напівроздягнена позує, то зовсім без одягу. Втім, шанувальники тільки раді подивитися на виконавицю в такому амплуа, хоча і без злостивців не обходиться.

Настя Каменских
Настя Каменських

На цей раз дружина Потапа розповіла про натхнення, супроводивши думку своєю фотографією на тлі природи. Судячи з усього, Настя стоїть під вуличним душем, а її жовтий купальник так змок, що ледве прикриває її принади. Каменських при цьому красиво поправляє волосся, томно прикривши очі.

Ось як знаменитість підписала публікацію:

«Поки я можу бачити всю красу природи і відчувати її силу та енергію, я ніколи не втрачу натхнення».

У коментарях артистку не тільки обсипали безліччю компліментів, а й традиційно розкритикували за надмірну відвертість:

  • «Неймовірно крута!»;
  • «Гарні очі»;
  • «Класне фото»;
  • «Коли немає прогресу у творчості, залишається показувати с** та попу. І це при живому чоловікові»;
  • «Знову гола!», — пишуть користувачі Instagram.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Втім, Насті не звикати до хейтерыв, адже з популярністю їх кількість тільки зростає. Проте фанатів у неї куди більше, особливо після того, як вона почала підкорювати Латинську Америку.

Найближча мета співачки — завоювати любов американських слухачів і стати володаркою престижної музичної премії. Зовсім недавно вона отримала іменну зірку на «Площі зірок» в Києві, так що «Греммі» теж не за горами.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.