Красуня-дружина Дмитра Комарова показала те, що зазвичай ховає: очей неможливо відірвати

Дружина відомого телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко показала, чим користується дуже рідко в цьому році.

Дмитра Комарова та Олександру Кучеренко називають найкрасивішою парою українського шоу-бізнесу. Це й не дивно, адже Олександра володіє титулом «Міс Україна 2016», а Дмитра довгий час називали завидним холостяком України. Цікаво, що пара одружилася таємно і довгий час ніхто навіть не здогадувався, що між Кучеренко та Комаровим є романтичний зв’язок.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко одружилися таємно
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко одружилися таємно

22-річна Олександра є не тільки моделлю, але і журналісткою та телеведучою. Дівчина веде активне життя і ділиться своїми зоряними буднями зі своїми шанувальниками в Інстаграм. Цього разу Кучеренко опублікувала фото, яке вона зробила перед зйомками програми «Зірковий спорт», де вона є ведучою.

Дівчина була одягнена в стильний чорно-білий піджак, її волосся було розпущене. Олександра вирішила зробити акцент в своєму макіяжі на губах і нафарбувала їх яскраво-червоною помадою. У підписі до фото телеведуча написала, що в цьому році помада стала для неї самим непотрібним предметом, адже зараз губи завжди доводиться ховати під маскою. Шанувальники Олександри захопилися її красою і засипали дівчину компліментами в коментарях. «Яка ж ви красива», «Шикарна дівчина красива з будь помадою, але з червоною просто бомбезно!», – відреагували підписники на нове фото Олександри.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.