Христина Горняк вперше взяла в гості з ночівлею дітей Остапчука (фото)

Зовсім недавно Христина Горняк та Володимир Остапчук зіграли пишне весілля, побували в короткому медовий місяць і зараз повертаються до звичайних буднів.

Тиждень тому Христина поскаржилася своїм підписчикам в Інстаграме, що колишня дружина Володимира Олена Войченко не дозволяє дітям – 7-річної Емілії і 2-річному Евану відвідувати дім молодої пари. Зустрічатися він міг з ними тільки на нейтральній території.

Більш того, кинута дружина заявила, що Остапчук не підтримує колишню сім’ю. Володимир не змовчав і розповів, що в місяць віддає більше 75 тисяч гривень на своїх дітей – оплачує приватну школу і дитячий сад, на 25 тисяч купує продукти, крім того, дарує подарунки та одяг. І для підтвердження представив чеки.

 "Конфлікт "

Очевидно, зоряний тато знайшов спільну мову з колишньою дружиною, так як вчора вона опустила дітей в гості в його новий будинок і навіть з ночівлею. Для дітей батько з Христиною навіть облаштував окрему кімнату.

Маленькому Евану все подобається
Маленькому Евану все подобається
Емілія читає Христині
Емілія читає Христині

У Instastories Володимир показав, як з Христиною освоювали піаніно, читали казки і дивилися мультики.

Заняття музикою з хлопчиком
Заняття музикою з хлопчиком
Заняття музикою з дівчинкою
Заняття музикою з дівчинкою

А Христина, хвилюючись перед першим близьким контактом, раскказала, що смачненьке приготувала для всіх. Це був супчик, курка в соусі, тушкована індичка і овочевий салат.

Меню для маленьких гостей
Меню для маленьких гостей

Судячи з усього, дітям візит сподобався, вони дуже доброзичливо спілкувалися з новою дружиною їх тата. Дай Бог, все у них складеться добре, а Олена Войченко теж знайде своє щастя.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.