Ольга Фреймут кардинально змінила імідж: головний ревізор країни відрізала чубчик і несподівано стала брюнеткою

Публіка звикла бачити головного ревізора країни блондинкою, але тепер все зміниться. Днями Ольга Фреймут змінила імідж, причому досить кардинально.

Героїня нашої сьогоднішньої статті є однією з найскандальніших телеведучих на всьому українському телебаченні.

Вона випускає короткі відео уроки з етикету, чим одночасно і радує, і дратує українців, саркастично висловлюється про політичні амбіції колишнього колеги Сергія Притули, регулярно лається з примою-балериною Катериною Кухар.

Екатерина Кухар и Ольга Фреймут
Катерина Кухар та Ольга Фреймут

На цей раз обійшлося без скандалів, проте привід для бурхливих обговорень Фреймут дала. Як активний користувач соціальних мереж, у себе в Instagram зірка показала результат експериментів з волоссям.

Перед виступом на «Танцях з зірками» разом з народною улюбленицею Лесею Нікітюк вона вирішила відрізати чубчик і перефарбуватися в каштановий колір.

Скриншот из Instagram Ольги Фреймут
Скріншот з Instagram Ольги Фреймут

Собою оновленою Ольга поділилася в Insta-Stories, здивувавши шанувальників і в той же час змусивши їх похвилюватися. Невже після таких разючих змін у зовнішності тепер доведеться звикати до нової Фреймут?

Однак приводів для хвилювання немає — судячи з усього, теледіва просто приміряла перуку, адже на наступних кадрах вона знову з’явилася зі звичною зачіскою і блондом.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Не можна не відзначити, що пару років тому інспектор і ревізор в одній особі вже зістригала собі чуба, викликавши неоднозначну реакцію публіки. Одним перетворення знаменитості сподобалося, а іншим навпаки.

Ольга Фреймут с челкой
Ольга Фреймут з чубчиком

Цікаво, що на той момент своій старшій доньці Златі героїня статті заборонила обрізати волосся, але собі ж не заборониш.

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.