Прима-балерина Катерина Кухар показала учасникам «Танців з зірками», як потрібно танцювати, щоб отримати її похвалу

Суддя «Танців з зірками» Катерина Кухар показала учасникам шоу, як отримати її похвалу. Прима-балерина виконала зі своїм чоловіком Олександром Стояновим легендарний балет «Кармен».

Героїня нашої сьогоднішньої статті встигає все і навіть більше — вона займається суддівством міжнародних балетних фестивалів і зіркових танців, регулярно тренується і дає інтерв’ю, залишається турботливою дружиною, мамою і активно розвиває свій блог в Instagram.

Катерина Кухар
Катерина Кухар

На цей раз Катерина поділилася з шанувальниками серією знімків зі сцени Національного театру опери і балету на честь міжнародного дня цього прекрасного сценічного мистецтва. На опублікованих кадрах вона разом з чоловіком виконує «Кармен».

Ось як Кухар підписала публікацію:

«Великі нації пишуть свою історію в книзі мистецтва… Ця книга створюється кожен день і що в ній буде написано в майбутньому, залежить від кожного з нас!».

У коментарях підписники високо оцінили виступ пари:

  • «Як же естетично і прекрасно»;
  • «Завжди захоплююся і хочу побажати, щоб всі ваші найсміливіші плани здійснювалися! Ви — гордість нашої країни!»;
  • «Дякую за талант і натхнення»;
  • «Казково гарно!».
Екатерина Кухар
Катерина Кухар

Не можна не відзначити, що багато учасників «Танців з зірками» вважають саме Катерину найсуворішою суддею. При цьому вона хотіла б виставляти танцюристам відразу по дві оцінки — за техніку і за артистизм, але, на щастя зіркових пар, правила проекту не дозволяють їй цього робити.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.